Soundball – huippusoundia reissuun!

Soundball – huippusoundia reissuun!

Soundball -bluetoothkaiutin mökille, veneeseen, autoon…

Jatkuvasti tulee markkinoille toinen toistaan kehittyneempiä ja pienempiä versioita milloin mistäkin laitteesta. Perässä ei meinaa enää 70-luvun heput pysyä. Sitä on itselleenkin hankkinut vaikka minkälaista vempainta ja vispilää tässä viime vuosien aikana, ja vieläkin näköjään on hankittava….ainakin tämä Soundball.

Vaikka esim. kalareissussa on todellakin mukavaa kuunnella vaan luonnon omaa radiokanavaa kaikkine eri esittäjineen, niin aina silloin tällöin tulee se fiilis, että voisihan sitä jotain musiikkiakin esimerkiksi kuunnella. Varsinkin pitkän kalastuspäivän aikana voisi olla kahvipaussilla kiva laittaa vaikka radio päälle ja kuunnella uutisia. Toki, tuleehan nuo esim. älypuhelimen omasta kaiuttimesta kuuluviin, mutta onhan se monin verroin mukavampaa, jos äänet ja soundit on paria astetta paremmat. Ja ainakin omakohtaiseseti olen esim. mökkireissuilla huomannut, että pitkän meripäivän jälkeen, kun mökille laskeudutaan, niin poppi soimaan ja ilta-askareita tekemään. Mikäs sen parempaa kuin kuunnella omaa lempimusiikkia huippusoundein!

Nyt olisi Hiidenkivessä myynnissä Bluebiit Soundball-bluetoothkaiutin, jossa kovasti kehuvat olevan potkua pienestä koostaan huolimatta. Mukaan otettavien ja pienikokoisten kaiuttimien huippu-uutuus ja hittituote. Toimii vaikka puhelimen kaiuttimena tai hands freena autossa. Tai vaikka konferenssipuhelimena.

Ei näy loppua tälle meikäläisen varustelukierteelle…

soundball_white

Bluebiit Soundball, valkoinen.