Paras vaelluskenkä Lundhags

Paras vaelluskenkä Lundhags

Vaelluskengissä tuotekehitys on ollut valtavaa. Jokaisella valmistajalla on pitkät rivit patentteja erilaisille kalvoratkaisuille. Viimeaikainen trendi on kengän alaosan valmistaminen kokonaan kumista. Voisi kai puhua jopa kumisaappaan ja vaelluskengän risteytyksestä. Ratkaisu on kyllä tervetullut, sillä oma kokemukseni hyvistäkin kalvokengistä on, että vuosien saatossa kalvon vedeneristävyys heikkenee. Huollolla voisi kai vaikuttaa tähän, mutta kun laiska on, niin eipä noita vaelluskenkiä tule mitenkään erityisesti huollettua. Mikään ei kuitenkaan pilaa patikointia paremmin kuin se, että lammikoissa tarvottuasi tunnet satojen eurojen vaelluskenkäsi päästävän vähä vähältä vettä lävitseen.

Halvalla ei saa hyvää. Erävarusteista kaikkein tärkein on kuitenkin kengät, joten jos ei mistään muusta ole valmis paljoa maksamaan, kannattaa vähät varansa kuitenkin sijoittaa edes niihin. Ja paras vaelluskenkä vaeltajalle on Lundhags-tuotemerkki.

IMG_0105.JPG
Lundhags-vaelluskengissä on innovaatioita ja patentteja enemmän kuin keskivertoautossa. Samalla niissä on perinteistä eleganttiutta, kuten aito nupukkinahka varressa. Lundhagsit ovat kaikki aitoa käsityötä, joka varmasti tuo hintalappuun sen ylimääräisen satasen, mutta on sen arvoista.

Kun vertaa laatua ja hintaa muihin vaelluskenkiin, Lundhags on suorastaan ylivertainen. Hiidenkivessä näyttäisi olevan sopivasti alennuksessa Lundhags Syncro High -vaelluskengät, joten ei muuta kuin klikkailemaan postipakettia kotiin ennen loppusyksyn märkien kelien jahtireissuja!