Kalastus- ja erämessut 2015

Kalastus- ja erämessut 2015

Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessut 2015 kiikarissa

Eilen pidettiin palaveriä Salossa messupäällikkö Heli Salminiemen kanssa, ja keskusteltiin yhteistyömahdollisuuksista koskien ensi keväänä Salossa järjestettäviä Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessuja. Palaverin päätteeksi sovimme, että Naturalbornfishers.com ja Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessut tekevät yhteistyötä messujen ajan ja jo ennen messuja, joten messu-uutista on luettavissa blogin sivuilta ennen, aikana ja jälkeen kalastus- ja erämessujen. Me blogin pitäjät olemme todella kiitollisia tästä mahdollisuudesta. Meidät löydät myös V-S kalastus ja erämessuilta toukokuussa 2015!

Tässä alustavaa tietoa Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessuista 2015. Lisää luettavissa blogin sivuilta kun julkaistavaa tietoa ja asiaa tulee.

 

Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessut 2015image

Varsinais-Suomen Kalastus ja Erämessut järjestetään ensimmäistä kertaa Salossa 22.-24.5.2015. Tapahtuma järjestetään ulkoalueella aivan Salon kaupungin keskustassa joen rannalla Farmoksen tontilla. Tapahtumaan odotetaan kymmeniä näytteilleasettajia ja alan harrastajia tutustumaan monipuoliseen tarjontaan.

Varsinais-suomessa on kattavat järvi ja merivesialueet sekä loistavat mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, vapaa-ajanviettoon sekä erämatkailuun. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmät erämiesten neuvot ja vinkit vonkaleen pyyntiin!

 Nähdään keväällä 2015 kalajuttujen merkeissä!

Terveisin,

Messupäällikkö

Heli Salminiemi

(Lähde: http://www.salonmessut.com/varsinais-suomen-kalastus-ja-eramessut-2015)

 

Naturalbornfishers.com kiittää ja kumartaa syvään…

 

Varsinais-Suomen Kalastus ja Erämessut Salossa 22. -24.5.2015