Haluatko Navionicsin testiryhmään?

Haluatko Navionicsin testiryhmään?

Naturalbornfishers.com ja Navionics syventävät yhteistyötään

NavionicsNavionics on jo jonkin aikaa ollut yhteistyössä blogimme kanssa, ja nyt yhteistyö syvenee. Naturalbornfishers.com ja Navionics tarjoavat nyt järvikalastajille ja -veneilijöille hienon tilaisuuden päästä kehittämään ja parantamaan Suomen järvialueiden järvikarttoja. Valitettavasti tarjous koskee tällä kertaa siis vain järvialueilla veneileviä ja kalastavia.

Mitä vaadimme sinulta?

Vaatimuksena ainoastaan, että olet innokas testaamaan ja kokeilemaan uusia juttuja, liikut veneellä aktiivisesti Suomen järvialueilla tai järvillä, omaat suht hyvän englanninkielen taidon ja olet jollain tasolla mukana sosiaalisessa mediassa, mieluiten tietysti Facebookissa, jossa testaajilla oma ryhmä ja johon omia kokemuksia, kysymyksiä, kuvia, risuja ja ruusuja olisi mukava silloin tällöin saada. Tuota kautta myös ongelmatilanteissa saa nopeiten ja varmimmin vastauksen ja ratkaisun ongelmaan (toki on valitettavaa, että iso osa ulkomaisista testaajista ovat Hollanista ja kirjoittelevat tuonne ryhmään omalla äidinkiellään. Mutta vastailevat kyllä lontoon kielellä, jos tarvetta on. Navionicsin oma väki luonnollisesti on englanninkielen taitoista porukkaa). Lisäksi sinulla on käytettävänä jokin älylaite, kuten älypuhelin tai tabletti, jossa Wi-Fi-mahdollisuus. Toki taitaa olla kaikissa jo nykyään.

No mitä sitten saat?

Jos olet kiinnostunut, niin ilmoita haluukkudestasi päästä testiryhmään laittamalla sähköpostia, tekstaamalla tai soittamalla allekirjoittaneelle. Yhteystiedot löytyvät tämän jutun lopusta. Ja kun muodollisuudet on hoidettu ja homma voidaan aloittaa, lataat älylaitteeseesi ilmaisen Navionics Boating-sovelluksen Appstoresta, Playkaupasta tai vastaavasta. Lisäksi lataat laitteeseesi valitsemasi kartan Navionicsilta. Kartat ovat maksullisia, ja kertamaksulla saat sen vuodeksi käyttöösi (omalla kohdalla iPadiin tilattu kartta maksoi n. 60 €).

Naturalbornfishers.com lähettää sinulle veloituksetta langattoman Vexilar Sonar Phone SP200-kaikuluotaimen, jonka kiinnität veneeseesi, yhdistät älylaitteessasi olevaan Navionics boating-sovellukseen, ja alat ajella ja kalastella järvillä ristiinrastiin, kuten normaalistikin teet. Näin sinulla on käytössäsi yhdistelmälaite, jossa on plotteri, sekä kaikuluotain, sekä kaikki tuon Navionics Boating-apin hienot ominaisuudet (Sonar charts, live charts jne). Laitat vain asetukset kohdalleen ja Share data-nappulan On-asentoon, jolloin Navionics saa tiedon datasta, jota järveltä kaikuluotaimella keräät ja sitä kautta saa mahdollisuuden kehittää parempia ja tarkempia karttapohjia järvialueilla. Mahdollisesti myös järville, joissa ei ole korttia tällä hetkellä lainkaan! Itsellä tuo laite on ollut testikäytössä keulamoottorissa kertomassa keulamoottorin alla olevia syvyyksiä, ja myös perus vertikaalijigauksessa kokeiltuna.

Toiveena siis tietysti olisi, että aktiivisesti pidät Navionics Boating-sovellusta päällä veneillessäsi ja Sonar Phonea kytkettynä sovellukseen, jotta järvialueiden veneilijät saisivat kaikki mahdollisimman suuren hyödyn päivitetyistä/uusista järvikorteista mahdollisimman nopeasti. Ja niistä siis kiittäminen tulevaisuudessa testiryhmän aktiivisia veneilijöitä ja kalastajia, joihin juuri sinä saatat kuulua!

Muutamia laitteita jo käytössä

Laitteita on jo joitakin jaettu ja ovat hyviksi todettu, eli muutamia testaajia on jo Naturalbornfishers.com:n toimesta keväällä hommattu. Nyt tuli Navionicsilta uusi erä Sonar phoneja, joita on 12 kpl, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos halukkaita on enemmän, kyselemme luonnollisesti lisälaitteita. Ja vielä kerran totean, että tarjous koskee ainoastaan järvialueita ja niillä veneileviä, koska Navionicsin oikeudet koskevat tällä hetkellä vain järvialueiden skannausta.

Lisätietoja voi kysellä puhelimitse: 044-5129949/Pasi tai sähköpostilla Pasi@Naturalbornfishers.com

Navionics boating-sovelluksesta voit halutessasi lukea lisää:

http://www.naturalbornfishers.com/navionics-ipad-karttaplotterina/

www.navionics.com/en/mobile-pc-app (englannin kielinen)