Tervetuloa kalastamaan!

 

Tervehdys!

Olen Pasi Tuike, kalastusopas (at), Salosta.

Järjestän opastettuja kalastusmatkoja lounais-Suomessa, Kemiönsaaren ympärysvesillä (mm. Salo, Halikonlahti, Sauvo, Meri-Teijo, Strömma, Kemiö, Västanfjärd, Särkisalo…), sekä Tammisaaressa. Kohdekaloina pääsääntöisesti ahven, kuha ja hauki. Sesonkiluontoisesti ja mahdollisuuksien mukaan myös siika.

Olen myös Suomen Kalastusopaskilta ry:n jäsen, sekä Navionics & Lund Boats Finland Ambassador ja Lowrance & Okuma Pro Guide.

Olen kotoisin Kemiönsaaresta, ja kalastanut jo pienestä pojasta lähtien. Pääasiassa kalassa on käyty virvelin tai pilkin avulla, mutta myös seisovilla pyydyksillä kalastaminen on tuttua. Nykyään kalastan lähes poikkeuksetta vain vapavälineillä.

Työurani olen tehnyt turvallisuusalalla, niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella, joten turvallisuusasiat ovat myös kalastusmatkoilla tärkeä osa reissua ja ovat edelleen lähellä sydäntä. Kun toimintaympäristö, välineet ja varusteet ovat kunnossa, on turvallisuus helpommin taattu, ja sitä kautta myös asiakkaille onnistunut kalastusmatka.

 

Kalastaminen on aina ollut minulle harrastus, intohimo ja elämäntapa. Ja niin se tulee aina olemaan. Lähde mukaani kokemaan kalastamisen tuomat elämykset, kokemukset ja seikkailut.

 

Ota yhteyttä, niin tehdään juuri Sinulle sopiva kalastusmatka!

 

Terveisin,

Pasi Tuike, kalastusopas (at)

Navionics & Lund Boats Finland Ambassador, Lowrance & Okuma Pro Guide

Tel. +358 44 512 9949

Email: Pasi.naturalbornfishers(at)Gmail.com

(Also in english och också på svenska…)

IMG_1832

 

 

                                     Yhteistyössä:

 

image

 

opm logo

 

Lowrance-logo

Nils Master -logo

 

 

images

 

image

Teijo_tunnus